Elke klant heeft een verhaal

Wij luisteren graag naar jouw verhaal en hopen óók jou blij te maken met wat wij te bieden hebben.

Wij zijn Bianca & Arjan van den Broek

Door gewoon te zijn wie we zijn en te doen wat we doen, ontstaan er mooie dingen, leuke verhalen. We vinden het fijn als je je hier op je gemak voelt, bijna alsof je thuis bent.

Arjan en Bianca
Werkplaats Spieghelhoeck

In het hol van de leeuw

De werkplaats is een ruimte waar we jou ook gewoon binnen laten spieken. Daar worden meubels gerestyled tot echte ware pronkstukken.

Waar het allemaal begon

Begin jaren 80 begonnen Lieke & Kees van den Broek hun antiekzaak midden in Chaam. De buurt waar de winkel is gevestigd werd ooit, heel vroeger, de Spieghelhoeck genoemd. Spieghelhoeck met gh en ck, iets wat we nog dagelijks zeggen tegen klanten.

DSC 38
Ingang Spieghelhoeck

Nieuw avontuur

Geïnspireerd door mijn ouders, het avontuur en veelzijdigheid ben ik (Arjan) samen met Bianca een winkel gestart. Baarle-Nassau maart 1997: het moment dat we gingen trouwen, wonen en werken aan de Hoogbraak 17 in ónze woonwinkel.

Wat zeggen onze klanten …

Peetje Dekkers

“Geweldig geholpen door Arjan & Bianca, ze dachten 100 % mee met ons, alles is mogelijk, en niets was te gek!”

Peetje Dekkers
Jenny van Hees

“Gezellige sfeervolle winkel. Super service van super gezellige en 'warme' mensen. Het gemoedelijke Brabantse is sterk aanwezig bij de Spiegelhoeck!”

Jenny van Hees
Annemarie van Erp

“Super vriendelijk geholpen! En echt hele mooi dingen gezien. Zeker de moeite waard om een keer te gaan kijken. Ook echt meubels om verliefd op te worden”

Annemarie van Erp
bg 11

Bezoek onze woonwinkel

Wij ontvangen je graag in onze sfeervolle woonwinkel met 2000 m2 aan wooninspiratie op een steenworp afstand van België.

Onze openingstijden

Wo – Zo: 11.00 – 17.00 uur

Bekijk openingstijden

WINKELMAND 0

Wij zijn gesloten van 31 mrt t/m 1 april gesloten

Wegens Carnaval zijn wij zondag 11 februari t/m woensdag 14 februari gesloten