Aan tafel bij Spieghelhoeck

Tafels

Met een eetkamertafel kun je een gezellige centrale plek in jouw interieur creëren. Aan tafel is dé ideale plek voor ontmoetingen, heerlijk tafelen of zelfs om te werken.

Wat voor jou de beste tafel is, hangt af van jouw inrichting & stijl. Bijna al onze tafels zijn op maat & kleur leverbaar. Je kunt kiezen voor een mooie robuuste tafel met oude eiken massieve planken of juist een strak blad van nieuwe eiken planken.

De afwerking qua kleur en glansgraad kun je zelf bepalen. Voor elk wat wils. We hebben ook een collectie tafels in teakhout: gerecycled, geborsteld of glad teakhout. Qua afmetingen kun je ook alle kanten uit. Er zijn standaardmaten zoals bijvoorbeeld 200cm, 240 cm of 300 cm, maar ook afwijkende maten zijn mogelijk.

Haal de juiste sfeer in huis

Het model tafel bepaalt ook de sfeer in huis. Denk hierbij aan ovale, ronde, rechthoekige of vierkante eettafels. Met houten onderstel of stalen onderstel.

Maak je woonkamer compleet met onze salontafels, bijzettafels of wandtafels

Een salontafel mag natuurlijk ook niet ontbreken in je interieur. Ga je verder in de stijl van je eettafel of kies je voor verschillende kleine salontafels/bijzettafels. Dat geeft een speels effect en het is handig om bij de bank te schuiven! De bijzettafels zijn zo ook op vele plaatsen in je huis inzetbaar. Er zijn verschillende modellen en afmetingen (ook in hoogte) te verkrijgen. Met een mooie vaas of plant erop maak je dat ene lege hoekje ook weer gezellig!

Wil je een eetkamertafel , salontafel, bijzettafel of wandtafel eerst zien en voelen dan nodigen we je van harte uit in onze winkel te Baarle-Nassau.

Wij zijn gesloten van 31 mrt t/m 1 april gesloten

Wegens Carnaval zijn wij zondag 11 februari t/m woensdag 14 februari gesloten