Onze
garantie

2000m2 aan wooninspiratie

Op een steenworp afstand van België

Unieke collectie

Voor landelijk en industrieel wonen

Betaal veilig

Hoe jij wilt

Met onze banken zit je goed!

Banken 1

Ieder interieur vraagt om een ander type bank. Welke bank past bij jou, jouw woonstijl en woonruimte? Ga je voor een klassieke bank of juist meer voor een moderne bank? Door het uitgebreide aanbod aan banken zit er altijd een passend exemplaar bij voor jouw interieur.

Stel zelf je bank samen

Onze modulaire banken bestaan uit vele losse elementen. Daarom is er altijd een passende bank voor jou! Zo creëer je een unieke bank voor jouw woonkamer.

Je kunt bijvoorbeeld een prachtige loungebank combineren met een bijpassende fauteuil. Maar je kunt ook kiezen voor een royale hoekbank of een combinatie van een 2-zits met een 3-zits.

De bekleding van een bankstel bepaalt ook de uitstraling van jouw woonstijl.

Van zitten naar liggen in 5 seconden!

Een aantal van onze banken kunnen voorzien worden van een elektrisch relaxgedeelte met verstelbare hoofdsteun. Door de handige tiptoetsen aan de zijkant van de armleuning kan je de relax in de voor jou ideale stand zetten. De elektrische motor doet het werk voor je. Dit systeem zorgt ervoor dat de rug en de zitting naar voren komen en je benen omhoog gaan, dus de bank kan gewoon voor de muur komen te staan. Heerlijk relaxen!

Het onderhouden van je bank

Om de bekleding van je nieuwe bank optimaal lang mooi te houden is het belangrijk om deze goed en regelmatig te onderhouden. Een bank van echt leer gaat jaren mee, wordt vaak na jaren alleen maar mooier en kunnen goed tegen een stootje. Velvet of fluweel banken zijn populair en kunnen veel hebben. Ook een bank in lichte kleuren kun je doorgaans goed schoonhouden. Om je bank in optimale conditie te houden, kun je bij ons het juiste care-pakket kopen.

Voor elke stof en leersoort hebben wij een onderhoudspakket. Probeer de onderhoudsproducten wel altijd eerst uit op een onopvallende plek. Wees voorzichtig met scherpe voorwerpen zoals “jeansspijkers”, gespen e.d. Gebruik bij het stofzuigen het kussen/meubelmondstuk. Ga ook hiermee voorzichtig te werk en veeg bij stoffen altijd met de vleug mee.

In onze fysieke winkel kun je komen proefzitten, stalen van stof en leer bekijken en kunnen wij je adviseren in de afmetingen en/of samenstelling van de bank.

Wij zijn gesloten van 31 mrt t/m 1 april gesloten

Wegens Carnaval zijn wij zondag 11 februari t/m woensdag 14 februari gesloten